MAX MARA - За Жени, Дамски

MAX MARA SILK TOUCH за жени

90 милилитра

Цена : 36.00Лева

MAX MARA - SILK TOUCH- 90ml.-за жени Max Mara Silk Touch е посветен на онези привилегировани жени, които могат да опишат незабравимото усещане и уникалната емоция от носенето на чиста копринаПирамида на аромата:Връхни нотки: искрящите и живи акценти на киселия трън се срещат с деликатния цветно-плодов дъх на черешовия цвятСърцеви нотки: лежи деликатният, цветен, копринен, леко плодово зелен мускусен аромат, който отличава албицията. Нейното фино и женствено сърце, е обогатено с меките и безкрайни тоналности на жасминаБазисни нотки: дълбоко и чувствено кедрово дърво и облекчението на мускуса... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

MAX MARA LE PARFUM за жени

50 милилитра

Цена : 43.00Лева

Max Mara представи новия си парфюм Max Mara Le Parfum. Създателите на Le Parfum целят една съвременна интерпретация на традиционно мъжките съставки. В този конкретен случай, женският аспект на парфюма е преоткрит чрез мускатовото орехче, а 60% от съставките на Max Mara Le Parfum са различни мускуси. Точно те могат да се доловят дори в базисните нотки, което е рядкост при съвременните парфюми. Ключовата съставка - мускатов орех, в сърцето на уханието, подсилва цветните нотки от есенция на мароканска роза, жасмин и тиара (вид гардения). Дървесните елементи в състава на аромата са комбинация от сандал и лайм. Лансиран през Февруари 2008 година... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

MAX MARA GOLD TOUCH за жени

90 милилиитра

Цена : 38.00Лева

Gold Touch нова версия на обичаният аромат Max Mara с лек оттенък на разкош. Той е адресиран към младите, активни и успели жени, които са едновременно елегантни и непосредствени, чувсвени и в същото време много силни Ароматните нотки са цветно-фруктови: цветове на вишна, жасмин, кедър и мускус Лансиран през: 2007 г. ...Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

MAX MARA за жени

90 милилитра

Цена : 39.00Лева

Парфюмът за жени MaxMara е първият на дизайнерската къща MaxMara. Вълнуващ, изтънчен, класически аромат, който усилва въображението и събужда чувствата. Очарователен и многолик, като жената, която го избира, той подчертава нейната индивидуалност, стил и шик. MaxMara ще я обвие в нещо неуловимо, непостижимо и трепетно, с аура на щастие. Връхните нотки са цитрусови плодове и джинджифил, сърцевината е букет от лилия, орхидея, магнолия и мускус. Основата е съчетание на екзотични растения и захарно цвекло... Виж още или поръчай от Тук!