NINA RICCI - За Жени, Дамски

NINA RICCI PRETTY за жени


80 милилитра

Цена : 38.00Лева

NINA RICCI лансира в края на 2006 год така нашумелия аромат NINA През февруари тази година в парфюмерийните магазини ще се появи и съвсем новият парфюм ‘Pretty Nina'. Това е сладостна плодово-цветна комбинация, вариация на тема оригиналът Nina,но този път в розов флакон. Ароматът е по-свеж в началните нотки, по-нежен в сърцевидните, дължащо се на зелената ябълка, малините и жасминът. Във шлейфа се преплитат нотки на ябълково дърво, карамел, ванилия и мускус... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

NINA RICCI PREMIER JOUR за жени

100 милилитра

Цена : 38.00Лева

Всеки ден е Ден първи от остатъка на живота ви. Започнете го с няколко какпки от красотата на Premier Jour - мек, цветен ориенталски парфюм, лансиран от дизайнерската къща Nina Ricci през 2001 година. Фин и очарователно ненатрапчив, Premier Jour разкрива аромата си с начални нюанси на мандарина и гардения. Сърцевината е изпълнена с благоуханията на бял бадем, сладък грах и орхидея. Мускусната база е шептящ дъх на сандалово дърво. Дълготрайна екзотична импресия. Цилиндър от матирано стъкло с прасковен цвят е елегантната опаковка на този изящен аромат... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

NINA RICCI PLAIN за жени

80 милилитра

Цена : 39.00Лева

Nina PLAIN е олекотената версия на един от най-светлите и свежи аромати - Nina , доколкото това е възможно. Играта, флиртът, жизнената енергия на младата жена, безгрижието и лекотата като внушение са постигнати от умелото комбиниране на цветно цитрусови акценти на зелена ябълка във връхните нотки с властната притегателност на мускуса в основата. Непринудената свежест и нежност на девойката е въплътена в този аромат с доминиращото ухание на зелена ябълка в началните нюанси. Топъл жасмин и пипер оформят мека сърцевина. Бял мускус в шлейфа завършва акорда с финална нота на чувственост. Лансиран Септември 2007г. ... Виж още или поръчай от Тук!
---------------------------------------------------------------------------------

NINA RICCI NINA за жени

80 милилитра

Цена : 38.00Лева

Nina е като съвременна вълшебна приказка. За всички млади жени, търсещи изненадата и фантазията .... в света на чудесата, където сънищата стават реалност.... нейният магически парфюм е обещание за чар, обаяние и съблазнителна женственност. Връхни нотки: лимон, Lime (вид лимон). Сърдечни нотки: червена ябълка, настойка от ванилия, маргаритка и венчелистчета на божур. Базисни нотки: ябълково дърво, мускус, бял кедър. Лансиран през юли 2006 година... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

NINA RICCI LOVE IN PARIS FLEUR за жени

80 милилитра

Цена : 36.00Лева

Замислен като акцент около едно-единствено цвете, още с първите нотки Love in Paris...Fleur de Pivoine („цвят от божур") представя божура - омагьосваща роза без бодли, позволявайки му да разцъфти в сърцето на аромата и да затихне дискретно в основата...Сияйна мандарина разпръсква искряща витаминена енергия, която ни завладява. Даден е тон, подет от носталгичната песен на нежно нероли и подсилен от плодовото присъствие на касис и подправъчната свежест на зърна от розов пипер. Love in Paris Fleur de Pivoine вибрира от дръзка емоция. В сърцето на романтичен цветен букет от виолетки, разцъфтяват пищен божур и майска роза. Сочни ягоди добавят плодово апетитно ухание. Хелиотроп и мускус съчетават чувствеността си с дървесната плътност на пачули, което прониква в кожата... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

NINA RICCI LOVE IN PARIS за жени

80 милилитра

Цена : 36.00Лева

Един незабравим романс в Париж, града на любовта, предлага новият парфюм Love in Paris за жени, лансиран от френската дизайнерска къща Nina Ricci през 2004 година. Магическа есенция, въплътила копнежа за романтична любов, или както Robert Ricci, синът на прочутата дизайнерка, казва: „Целта е да облечем реалността в цветовете на мечтите”. Свежестта на италиански бергамот, виолетки и анасон трепти във връхните нюанси, разкошът на свежа роза, бял божур, кадифен кайсиев цвят и чист жасмин сияе в сърцевината, наситеност добавя основата от кедър, сандалово дърво, мускус. Финално докосване на ванилия завършва хармонията. Love in Paris е тържество на романтиката в град от приказките, където няма непостижими мечти. Аромат с универсално излъчване, подходящ за всякакви случаи... Виж още или поръчай от Тук!