LACOSTE - За Жени, Дамски

LACOSTE TOUCH OF SPRING за жени

90 милилитра

Цена : 41.00Лева

Lacoste Touch of Spring е лимитирано издание, лансирано през 2007г. Свеж и цветен, младежки игрив. Създаден за младата модерна и енергична жена Lacoste Touch of Spring внася настроение и спонтанност.Свеж и нежен аромат, който пробужда чувственост. Енергичен коктейл от водни нотки идеално хармонира с цвят от дюля. Сърдечните нотки на Амазонска водна лилия и османтус дават усещане за цветна свежест. Съблазнителното съчетание от сандалово дърво и мускус допринася за женствеността и чувствеността на аромата... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE TOUCH OF PINK за жени

90 милилитра

Цена : 39.00Лева

Лекота и женственост струят от всяка нота в акорда от ухания: сладката жизненост на червен портокал и листа от кориандър във връхните нотки, нежен и чувствен вихър в сърцевината с букета виолетки, кардамон и жасмин, екзотичен разкош в основата от сандалово дърво, мускус и ванилия. Романтичен и топъл парфюм, който ще подчертае естествения ви чар. Подходящ за: всеки ден, неофициални срещи, парти... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE POUR FEMME за жени

90 милилитра

Цена : 38.00Лева

Създаден за младата, енергична жена, разкрепостена и свободна, ароматът Lacoste Pour Femme от Lacoste е богато съчетание на екзотични съставки, в перфектен баланс. Връхните нотки сплитат фината нежност на ямайски пипер и пурпурна фрезия. Сърцевината е завладяващо пищна с ярките ухания на бял хелиотроп, ирански жасмин, българска роза и хибискус. Основата е кадифено мека и чувствена комбинация на хималайски кедър, сандалово дърво и кожа... Виж още или поръчай от Тук!