LACOSTE - За Мъже, Мъжки

LACOSTE RED PLAY за мъже

125 милилитра

Цена : 40.00Лева

Аромат, кипящ от енергия, създаден на основата на буйната зелена свежест на Manzana Verde, в хармонично съчетание с цветно-дървесен акорд. Ободряващо сияние на зеленина и зелена ябълка трепти във връхните нотки, преминава в мекотата на жасмин и кедрови листа в сърцевината и завършва с чувствен шлейф от пачули и бял мускус. Дизайнерът Lutz Hermann е избрал да оцвети флакона в червено и метално, за да подчертае ярката сила на младостта и спортния дух. Лансиран през 2004 година... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE POUR HOMME за мъже

100 милилитра

Цена : 39.00Лева

Ароматът за мъже Lacoste pour Homme от Lacoste е адресиран към зрелия, уравновесен мъж - елегантен, спокоен и малко загадъчен. Мъжът, който знае да цени времето си, и чиято натрупана мъдрост подсказва, че дори най-простите удоволствия си имат цена. Стилът и изискаността за него не са самоцел, а средство да изрази жизненото си превъзходство. Началните нотки зареждат с енергия и повдигат настроението с ободряващ плодов акорд на италиански бергамот, грейпфрут, слива и ябълка. Пикантният коктейл в сърцевината от хвойна, кардамон, розов пипер и канела създава усещане за хармония и сила на аромата. Основните тонове изплитат чиста аура на мъжественост с уханията на ром, сандалово дърво, кедър, ванилия и мускус... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE HOT PLAY за мъже

125 милилитра

Цена : 40.00Лева

Мъжествен и дървесен аромат, пълен с енергията на лятото и горещото слънцеLacoste Hot Play е нoво лимитирано издание на марката, лансирано през 2007 годинаАроматът е мъжествен и дървесен, пълен с енергията на лятото и горещото слънце. Идеален избор за млади и уверени в себе си мъже, спортни и енергичниАромата се разкрива с чувствената и опияняваща енергия на мускатов орех, юзо и пикантен черен пипер. Свежите водни акорди на фрезия, корен от папирус и бръшлянови листа в сърцето придават на аромата невероятна интензивност... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE ESSENTIAL за мъже

125 милилитра

Цена : 40.00Лева

Lacoste Essential - това е ароматът на свободата, веселието и релаксацията, но не толкова на тялото, колкото на духа. Създаден специално за младите романтици, които обичат динамичния живот и не се страхуват от промени. Романтичен, мъжки, непринуден аромат, адресиран към младия мъж, обичащ промените и свободата, вечният странник, търсещ нови усещания и гледащ към бъдещето с оптимизъм. Независимостта на духа - това е главната ценност! При създаването на аромата е използвана нова технология Time-Release, благодарение на която свежестта се запазва цял ден: за да усетите ароматните нотки, е достатъчно леко да потъркате кожата там, където е бил нанесен парфюма. Връхни нотки: листа от домат, лимон, плодове, водни нотки, мандарина, бергамот, грозде. Сърдечни нотки: черен пипер, роза, цветя, подправки. Базисни нотки: сандалово дърво, пачули, дървесина... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE ELEGANCE за мъже

90 милилитра

Цена : 38.00Лева

Lacoste Elegance - ароматът на съвременния джентълмен. Неустоим чар. Блясък в очите. Винаги елегантен и в крак с модата. Lacoste Elegance - новият мъжки аромат от Lacoste е интригуващ и многостранен аромат като мъжа, който го носи. Непретенциозен и фин, спонтанен, пленителен и неустоимо чаровен. Импулсивен и непредсказуем, мъжът Lacoste Elegance прегръща живота със страст и ентусиазъм, очарователен е за жените и е модел на подражание за другите мъже. Основни нотки: мента, мащерка, малина, индийско орехче, черен пипер, кардамон, сандалово дърво и ароматен шоколад. Лансиран през 2007 година... Виж още или поръчай от Тук!

---------------------------------------------------------------------------------

LACOSTE COOL PLAY за мъже

125 милилитра

Цена : 41.00Лева

Cool Play е ограничена версия със съвременно звучене на Lacoste Style In Play. Прохладна и отличителна свежест на джин с тоник, контрастираща с цветни подправки. Изцяло мъжки аромат с примес на дървесина и лек привкус на амбра. Връхни нотки: бергамот, мандарина, листа на бреза, кориандър. Сърдечни нотки: хвойна, виолетки, пипер, кедър, сандалово дърво, ветивер. Базисни нотки: пачули, ванилия, амбра, мускус... Виж още или поръчай от Тук!